Skip to content

Prijzen

Prijzen 2021

Zakelijke fotografie

Prijs op aanvraag
Voor zakelijke fotografie kunt u denken aan foto’s van uw onderneming, van uw werknemers of uw werkzaamheden. Van mensen bij uw machines, mensen die op andere wijze met hun werk bezig zijn of foto’s van het pand dat voor u zo typerend is. En natuurlijk de sfeerfoto’s binnen. Daarnaast maak ik zakelijke profielfoto’s voor websites of email handtekeningen en kunt u bij mij terecht voor verhalende / documentaire fotografie voor bedrijven en bladen. Vergeet ook niet een mooie reportage te laten maken van uw bedrijfsfeest! Wordt u binnenkort geïnterviewd voor een (online) magazine? Zorg voor een goede, recente foto bij het artikel. Van u zelf, en misschien ook wel van het bedrijf. Beelden spreken meer dan woorden en het zorgt ervoor dat uw verhaal sterker is en overkomt. 

Alles samenvattend, draait altijd alles om “het verhaal” en dat kan ik prima vertellen door goed te luisteren, praten en op te letten. Met een camera in mijn hand, natuurlijk. 

Omdat er voor zakelijke foto’s zoveel mogelijk is, verzoek ik u uw wensen te beschrijven en aan mij te versturen via mijn contactformulier. Dan kunnen we aan de hand daarvan samen in gesprek. Ik denk graag  met u mee om het meest optimale beeld en resultaat te behalen. 

cameraman aan het werk

Juf geeft les

Lynn portretfoto bwProfielfoto shoot

Profielfoto in eigen studio
€ 75 per shoot
Dit is voor één persoon en de foto’s zijn indien gewenst geschikt voor social media zoals Facebook of LinkedIn. De shoot duurt ongeveer 20-30 minuten en je krijgt 1 digitaal bestand naar keuze toegestuurd. Voor meerdere personen tarief in overleg.

Standaard shoot

Standaard shoot in eigen studio of op buitenlocatie (Barendrecht)familie
€ 175 per shoot
De shoot duurt ongeveer 60 minuten en je krijgt 3 bewerkte bestanden naar keuze toegestuurd. Tevens krijg je 1 foto naar keuze op klein formaat (max 20×30 cm) canvas! Bij kortingsacties vervalt het canvas.

Cadeaubon

Ben je op zoek naar een leuk cadeau idee? Het is ook mogelijk om een cadeaubon naar keuze aan te schaffen. Dit kan een bon voor een specifieke fotosessie met een X aantal foto’s zijn, of een bon met waarde die vrij kan worden ingezet. Cadeaubonnen worden niet geruild of kunnen niet tegen contanten worden ingewisseld. Neem contact op voor de mogelijkheden en de verschillende prijzen waarvoor dit mogelijk is!

Extra’s

Huur externe studioruimte
€ 50 per uur
Hier is het ook goed mogelijk om een combinatieshoot te doen: eerst in de studio, daarna buiten met als achtergrond de muren van de mooie oude dorpskerk of watertoren!

Reiskosten
Voor shoots (in overleg) binnen een straal van 5 kilometer vanuit de wijk Buitenoord/Barendrecht, of op een buitenlocatie in Barendrecht reken ik geen extra kosten. Hier buiten reken ik € 0,25 per kilometer enkele reis.

Of we buiten kunnen fotograferen is afhankelijk van de wensen voor je shoot en we dienen rekening te houden met het weer(bericht). Buitenlocaties worden daarom eerst overlegd. Bij heel slecht weer kan het gebeuren dat we de sessie moeten verzetten naar een andere datum.

Additionele foto’s
1 bestand: € 15,00
5 bestanden: € 50,00

Uurtarief
In sommige gevallen kan ik (in overleg) een additioneel uurtarief rekenen. Denk aan wachttijd of extreem lange reistijd waarbij de reiskosten niet volstaan. Het uurtarief bedraagt €65. Het uurtarief hierboven is inclusief BTW. 

Voor zakelijke shoots reken ik tevens met een uurtarief (excl. BTW), vraag een offerte aan.

Algemeen

Tarieven kunnen worden gewijzigd. Indien een shoot eenmaal is geboekt, zal die prijs natuurlijk niet worden aangepast.

Handig om bij stil te staan
Bedenk van tevoren welke stijl je graag wilt en bespreek dat. Effen kleding staat beter op een foto dan een druk shirt en houd ook rekening met de kleur achtergrond die je wilt. De kleuren van kleding mogen best met de achtergrond contrasteren.

Voel je je erg opgelaten of ongemakkelijk?
Neem iets persoonlijks mee. Om vast te houden, over te vertellen of wellicht om op te leunen tijdens je shoot. Wedden dat je je er een stuk beter bij voelt?

Wanneer heb ik mijn foto’s?
Meestal maak ik een eerste selectie van je fotoshoot. Ik stuur die eerste selectie door via wetransfer of via Pixieset. Uit die selectie kun je dan een keuze maken voor het afsproken aantal foto’s. Er gaat dus wat tijd overheen voordat je je foto’s in je mailbox hebt ontvangen. Ik heb meerdere opdrachten en werkzaamheden. Ik probeer je foto’s altijd zo snel mogelijk aan je te leveren, maar houd rekening met:

  • maximaal 2 weken voordat je je eerste selectie foto’s hebt;
  • circa 2 weken verwerkingstijd van je finale foto’s (NADAT je je keuze hebt doorgegeven)

Staat je gewenste shoot er niet bij? Neem contact met mij op! In principe is er veel mogelijk en ik sta altijd open voor leuke en nieuwe ideeën.

Alle hier vermelde tarieven zijn inclusief BTW.

Let op!

Op alle shoots en prijzen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.
Het Toestemmingsformulier dient ingevuld te zijn voor de datum van de shoot en tevens dient dan de betaling te zijn ontvangen. Alternatief kan er contant (gepast of via een betaalverzoek) vooraf aan de shoot worden afgerekend.
Shoots in thuisstudio leveren foto’s op vanaf ongeveer het middel omhoog in verband met de beperkte ruimte aldaar.