Skip to content

Over mij

Onbekend terrein, nieuwe dingen proberen. Andere lichtval, een ander standpunt. Een aparte blik op zaken. Blijven ontdekken en dat alles zie je terug in mijn fotografie. Het is ook wel typerend voor mijn karakter denk ik: nieuwsgierig, vasthoudend en meer willen leren. Oprechte interesse in de mensen die in geval van een shoot voor mijn lens staan. Ik snap wel dat dat voor veel mensen best ongemakkelijk is. Geen zorgen, daar klets ik je wel uit. Ik houd ervan om mezelf te kunnen zijn en het is belangrijk dat voor jou hetzelfde geldt. Met een tikkeltje eigenzinnigheid, humor, een beetje zelfspot en soms wat improvisatie komen we samen tot een geslaagd eindproduct: mooie en bijzondere foto’s.

Mijn foto’s zijn vaak ietwat extreem en aan de kunstzinnige kant. Donker of met veel contrast vind ik mooi. Laat je daar niet door afschrikken, want ook naturel en fine art vind ik leuk om te doen. Bekijk mijn werk en kijk of mijn fotografie je aanspreekt. En misschien tot snel!

Astrid Rotsteeg Fotografie - Fotograaf Barendrecht

Portretfoto credits: DiaDame Fotografie

Astrid is puur zoals ze is. Lastig en krachtig, een brok natuur met oog voor detail, gevoel en harmonie. En dat zie je terug in haar fotografie. Ze heeft een natuurlijke interne drive om uit iedere situatie een optimaal resultaat te behalen.

Eerlijk, betrouwbaar, altijd vrolijk en positief. Is commercieel maar niet overdreven. Bereidt haar opdrachten goed voor. Heeft iets niet het gewenste resultaat, dan gaat ze door tot ze er tevreden over is. Altijd behulpzaam.